Setari Cookie-uri

Numai probleme pentru Madalina Ghenea. Ce a patit vedeta?

A ramas fara iubit, iar acum problemele se tin lant.

Dupa ce a fost parasita de Gerard Butler, Madalina Ghenea are parte numai de ghinion.

Se pare ca modelul sta prost nu doar pe plan personal, viata ei amoroasa fiind un dezastru, ci si pe plan profesional – de cateva luni bune nu a mai semnat niciun contract.

"Madalina trece printr-o perioada nefasta pe toate planurile. Iar ea, intotdeauna cand ii este greu, isi cauta alinarea in mijlocul familiei. Are o relatie cu totul speciala cu mama ei si mereu a avut-o alaturi cand i-a fost greu. De obicei o chema la ea, la Milano, dar acum, neavand niciun proiect concret, a preferat sa vina acasa. In Romania e tratata ca o vedeta si, vorba aceea, nu se stie niciodata ce joburi bine platite se pot ivi chiar la Bucuresti" – a declarat un prieten apropiat pentru ziarulring.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Este posibil ca Madalina Ghenea si Gerard Butler sa isi fi spus adio deoarece ea isi dorea o familie si un copil, pe cand actorul nu se afla inca in acel punct al vietii:

Citește și:

A fost avertizata sa nu se indragosteasca de Butler din cauza renumelui acestuia de baiat rau, ea s-a indragostit pana peste urechi si acum sufera. Nu ne-a spus de ce s-au despartit, poate la mijloc o fi fost si faptul ca ea isi dorea un copil cu el si sa intemeieze o familie". – a adaugat aceeasi sursa.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.