Dupa ce a fost parasita de Gerard Butler, Madalina Ghenea are parte numai de ghinion.

Madalina Ghenea, devoratoare de staruri! Ce barbati i-au trecut prin pat?

Se pare ca modelul sta prost nu doar pe plan personal, viata ei amoroasa fiind un dezastru, ci si pe plan profesional – de cateva luni bune nu a mai semnat niciun contract.

"Madalina trece printr-o perioada nefasta pe toate planurile. Iar ea, intotdeauna cand ii este greu, isi cauta alinarea in mijlocul familiei. Are o relatie cu totul speciala cu mama ei si mereu a avut-o alaturi cand i-a fost greu. De obicei o chema la ea, la Milano, dar acum, neavand niciun proiect concret, a preferat sa vina acasa. In Romania e tratata ca o vedeta si, vorba aceea, nu se stie niciodata ce joburi bine platite se pot ivi chiar la Bucuresti" – a declarat un prieten apropiat pentru ziarulring.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Este posibil ca Madalina Ghenea si Gerard Butler sa isi fi spus adio deoarece ea isi dorea o familie si un copil, pe cand actorul nu se afla inca in acel punct al vietii:

A fost avertizata sa nu se indragosteasca de Butler din cauza renumelui acestuia de baiat rau, ea s-a indragostit pana peste urechi si acum sufera. Nu ne-a spus de ce s-au despartit, poate la mijloc o fi fost si faptul ca ea isi dorea un copil cu el si sa intemeieze o familie". – a adaugat aceeasi sursa.

Foto: Madalina Ghenea, in costum de baie!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: