Setari Cookie-uri

Foto: Vedeta fara pic de celulita! Care este secretul ei?

Isi poate expune picioarele intreaga vara.

Daiana Anghel nu va avea deloc emotii in aceasta vara atunci cand va trebui sa iasa la plaja doar in costum de baie. Frumoasa vedeta are un trup lipsit de celulita, un abdomen plat si o talie ca trasa prin inel, iar un mare merit in acest sens il au impachetarile cu ceai verde pe care le face la Inari Beauty Fashion Lounge.

Tratamentul saptamanal are scopul de a arde grasimile, de a elimina toxinele din organism si de a face pielea ferma.

Mai exact, pe corp ii este, mai intai, aplicata o crema de gomaj cu continut de ulei de cocos si germeni de grau, ce are ca scop exfolierea si curatarea pielii. Gomajul detoxifica, oxigeneaza tesuturile, elimina impuritatile si celulele moarte fara sa agreseze insa pielea.

In acelasi timp, remineralizeaza si hidrateaza epiderma, pregatind-o pentru ce are sa urmeze. Mai exact, impachetarile cu ceai verde. Este metoda prin care Daiana reuseste sa aiba o piele fina si tonifiata, fara pic de celulita.

Citește și:

Ceaiul verde este cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile sale terapeutice de detoxifiere si energizare. Contine teofilina din belsug, care are o actiune similara cafeinei in curele de slabit. Polifenolul si catehidele continute neutralizeaza radicalii liberi, alcaloizii si actioneaza ca si stimulenti ai sistemului nervos. Algele si sarurile marine sunt bogate in oligo-elemente ce purifica pielea, oxigeneaza celulele, remineralizeaza si hidrateaza durabil intregul organism. Teina si iodul din alge sunt aliatii cei mai eficace pentru arderea grasimilor si transformarea lor in energie, precum si pentru eliminarea toxinelor”, explica Maria Stancescu, tehnician nutritionist Inari Beauty Fashion Lounge.

Slabeste ca Madonna si Gwyneth Paltrow

Daiana urmeaza in paralel un tratament pe care il adopta si cunoscutele Madonna si Gwyneth Paltrow. Este vorba de biostimulare prin Futura Pro, un aparat inovator devenit de neinlocuit la Hollywood. Mai exact, o procedura prin care un complex de 44 de unde actioneaza localizat pe muschi, in zonele unde se doreste sa se slabeasca.Se pierd astfel centimetri din talie, se elimina celulita, iar musculatura devine tonifiata. In plus, aparatul emite o lumina bioptica ce se propaga intre electrozi avand rol de regenerare a capilarelor sangvine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.