Setari Cookie-uri

Motivul divortului dintre Diana Dumitrescu si Ducu Ion

Au hotarat ca este timpul sa se desparta.

Dupa doar patru ani de la nunta, actrita si producatorul de la postul tv ACASA au decis sa mearga mai departe pe drumuri separate.

Dupa sase ani de relatie si aproape patru ani de mariaj pe care i-ar fi implinit in luna august, Diana Dumitrescu (29 de ani) si Ducu Ion (31 de ani) au ales sa mearga pe cai diferite. Actrita si producatorul de la postul tv ACASA au depus recent actele de divort si, in curand, vor fi din nou liberi!

Erau minunati impreuna", „Sunt socata, nu ma asteptam". Acestea au fost reactiile prietenilor cuplului format din Diana Dumitrescu si Ducu Ion, ieri, cand cei doi au confirmat ca au depus actele de divort, dupa 4 ani de casnicie.

Desi in aparenta erau fericiti, se pare ca problemele lor de cuplu dateaza de cateva luni. „Lucrurile scartaiau mai demult intre ei, chiar daca pozau in familia perfecta", ne-a marturisit unul dintre cei mai apropiati prieteni ai actritei. Pe de alta parte, Dana Rogoz, si ea buna amica de-a Dianei, ne-a spus:

Citește și:

Nu stiu de ce s-au despartit. La inmormantarea Micai au venit impreuna".

In 2007, pe platourile de filmare din Buftea, Diana Dumitrescu il cunostea pe Ducu Ion. Dupa o relatie discreta de doi ani, in 2009 s-au casatorit. Anul trecut, in octombrie, Ducu a lansat-o pe Diana in cinematografie, oferindu-i un rol in filmul „Minte-ma frumos!".

Mai multe detalii pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.