Setari Cookie-uri

Paris Jackson si-a taiat venele

Fiica lui Michael Jackson a incercat sa se sinucida.

Paris Jackson, fiica in varsta de 15 ani a cantaretului Michael Jackson, a fost spitalizata miercuri la Los Angeles dupa ce a incercat sa se sinucida taindu-si venele de la incheietura mainii drepte si luand un numar mare de analgezice, afirma site-ul TMZ, citat de AFP, informeaza Mediafax.

Fiica adolescenta a megastarului american se simte bine din punct de vedere fizic, potrivit unei surse din anturajul familiei Jackson, care a cerut sa i se respecte viata privata.

Paris Jackson a incercat sa isi sectioneze venele de la incheietura mainii drepte cu un cutit si a lasat un mesaj evocand sinuciderea, a precizat site-ul TMZ.com, specializat in publicarea de informatii despre celebritati. Paris a luat si un numar mare de medicamente impotriva durerii (analgezice), afirma TMZ.com.

Adolescenta, al carei tata celebru a murit in 2009, "a incercat sa isi faca o taietura", a indicat o sursa apropiata de familia Jackson, care a preferat sa isi pastreze anonimatul. "A simtit nevoia de a-l avea pe tatal ei alaturi de ea (...) A fost deja tratata in trecut pentru depresie, iar acest gest seamana cu un adevarat strigat de ajutor", a adaugat aceeasi sursa.

Citește și:

"Acum se simte bine, starea ei nu este grava", a precizat aceeasi sursa.

Adolescenta Paris Jackson, care sufera de depresie si a vorbit deja despre gandurile ei suicidare in trecut, va ramane internata pentru trei zile intr-o unitate psihiatrica a spitalului, potrivit aceleiasi surse.

Paris a scris marti seara urmatorul mesaj pe contul ei de Twitter: "Ieri, toate problemele mele pareau ca au disparut, dar azi se pare ca ele au revenit si ca vor ramane". Intr-un alt mesaj, tanara se intreba "de ce oare lacrimile sunt sarate".

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.