Setari Cookie-uri

Video: Poveste inspaimantatoare. Cea mai grasa femeie din lume cere ajutor!

Si-a indeplinit visul, acum regreta tot.

Manca de aproape sase ori mai mult decat o persoana normala. Motivul? Isi dorea din tot sufletul sa primeasca titlul de cea mai grasa femeie din lume.

Si l-a primit. Insa acum regreta enorm ca si-a distrus viata.

Pauline Potter, in varsta de 49 de ani, a fost desemnata de Guiness Cea mai grasa femeie din lume dupa ce a depasit pragul de 370 kg. Femeia abia poate sa se deplaseze, insa ea se considera sexy. Culmea, crede ca si barbatii o vad o “femeie fatala”.

“Sunt o zeita a sexului.” – spunea Pauline pentru Dailymail.

Pauline nu vrea sa slabeasca pentru ca este grasa, ci doar pentru ca nu mai poate face miscare. Aceasta isi doreste sa scape de cel putin 200 de kilograme pentru a putea merge la dans. Vrea sa se plimbe, sa plece in vacante, sa urce pe munte sau sa se poata aseza pe un scaun obisnuit (ea are nevoie de un scaun special pentru atunci cand merge la cinema sau teatru).

Citește și:

Ce mananca femeia? Este innebunita dupa KFC. Aceasta mananca in fiecare zi cripsy strips si aripioare. Ca desert, prefera eclerele… si sa nu uitam de sucurile supersize.

Pauline Potter si-a dat seama ca isi pune viata in pericol si ca daca nu face ceva cat mai repede este posibil sa moara... asa ca cere ajutorul.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.