Va spuneam ieri ca rapperul Kanye este certat cu familia partenerei sale, Kim Kardashian. Intregul clan il condamna ca nu este alaturi de Kim in cele mai grele momente din viata sa, ca femeie, si ca nu il intereseaza deloc de ea si de copil.

Cum se va numi baietelul lui Kim Kardashian?

Dar iata ca nu este adevarat. Cantaretul a vorbit pentru prima data despre relatia dintre el si Kim, dar si despre planurile sale pe viitor in ceea ce priveste destinul fiicei sale:

Nu voi mai aparea in show-ul lor. Nu pentru ca nu imi place, ci pentru ca primesc prea multa atentie, iar eu nu vreau asta. Kim este o persoana incredibila si simt ca are nevoie de ajutorul meu.

Voi face tot ce imi sta in puteri pentru a imi proteja copilul si mama copilului meu. Foarte simplu. Nu vreau sa vorbeasca intreaga America despre familia mea. Acesta este copilul meu, nu este copilul Americii.” – a spus Kanye West, informeaza Dailymail.

Acum intelegem frustarile familiei Kardashian. Aparitia copilului lui Kim in reality-show ar fi crescut inzecit audienta, aducand milioane de dolari in conturile Kardashian-ilor.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Kim Kardashian, anuntul cu care si-a socat fanii

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: