Ne pregatim de un mare eveniment? Nu, nici vorba.

Iuliana Luciu, surioara Nicoletei, a postat recent o fotografie pe pagina de Facebook. In imagine aceasta este imbracata intr-o rochie de mireasa. Dar stati linistiti, nimeni nu se marita.

Actrita este imaginea unei case de moda, care face rochite de mireasa. Iuliana s-a despartit de iubitul sau, Razvan Dumitrescu, anul trecut, in luna octombrie. Cei doi erau impreuna de sase ani si deja se pregateau de nunta. Dar iata ca in loc de a spune “DA” si-au spus “Adio”.

Foto interior si prima pagina: Facebook

"Nu m-a batut, nu m-a inselat, a fost un barbat model, doar ca a inceput sa nu mai mearga. M-a cerut de sotie de trei ori, de trei ori am spus „da", dar asa a fost sa fie, sa nu ajung eu in fata altarului. De vina au fost probabil timpul si determinarea.

Daca voiam cu tot dinandinsul, probabil ca o faceam. Si e mai bine ca s-a intamplat acum, mai bine o despartire decat un divort. A fost prima cearta cu el. De fapt, a fost mai mult o discutie dupa care au luat hotararea asta... Dar vorbim la telefon, ne dam mesaje...", declara atunci Iuliana Luciu, informeaza Click.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: