Setari Cookie-uri

Alexandra Stan a incercat sa se sinucida!

Intorsatura de situatie in cazul Alexandrei.

Admirata de milioane de oameni din intreaga lume, Alexandra Stan a platit scump pretul celebritatii. In spatele stralucirii afisate in public, artista traia un adevarat cosmar. De un an de zile, impresarul si, totodata, iubitul sau, Marcel Prodan, ii facea viata un calvar.

Situatia a scapat de sub control sambata, cand a batut-o pana a bagat-o in spital.

O adevarata profesionista, Alexandra Stan (24 de ani) nu a lasat sa se vada niciodata pe chipul sau suferintele pe care le indura atunci cand nu se afla pe scena sau in fata camerelor de luat vederi. Sambata seara, vedeta a avut o altercatie cu impresarul si iubitul ei, Marcel Prodan, iar de la cearta s-a ajuns la bataie.

Totul a pornit de la bani, blonda povestind ca de sapte luni nu i-a mai intrat in buzunar nici un leut.

"Nu stiu cati bani am de luat, pe cat am cantat vreodata in ultimii 3 ani. De fiecare data cand intrebam iesea scandal, imi spuneau ca-i acuz ca sunt hoti. Ei sunt obligati sa-mi arate mie actele, fiind impresari", a declarat Alexandra intr-un interviu pentru RTV. In momentul in care i-a cerut socoteala iubitului sau, acesta a rabufnit si i-a dat Alexandrei o lectie s-o tina minte. Scena s-a petrecut in masina lui Marcel, pe soseaua din localitatea Valul lui Traian, pe drumul dinspre Constanta spre Bucuresti.

Citește și:

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.