Setari Cookie-uri

Anda Adam si-a scos sanii la inaintare

De cand e singura, vedeta afiseaza tinute din ce in ce mai sexy

De cand s-a despartit de Victor Slav, viata amoroasa a Andei Adam a oscilat. In cautarea jumatatii, artista isi scoate la inaintare toate atuurile fizice.

Blonda a avut o aparitie iesita din comun la concertul lui Akon de miercuri noapte, purtand o bluza aproape transparenta, prin care se vedeau in toata splendoarea lor sanii silionati.

Anda Adam (32 de ani) a avut o relatie de sase ani cu Victor Slav si toata lumea credea ca se vor casatori. Fostul sau iubit va duce, insa, la altar o alta femeie celebra, mai exact pe Bianca Dragusanu.

In timp ce Victor este implinit pe plan sentimental, Anda nu a reusit sa se implice intr-o relatie serioasa. A cochetat cu milionarul Nick Radoi, apoi a avut o idila cu Catalin Tira, un fotbalist de doar 18 ani, de la FC Lazio, iar acum este singura.

Pentru ca este o femeie fara obligatii momentan, Anda Adam a devenit mai indrazneata ca niciodata in tinutele pe care le poarta chiar si in afara scenei. Prezenta la concertul pe care Akon l-a sustinut miercuri noapte in Capitala, Anda Adam a facut senzatie datorita tinutei sale vestimentare, prea relaxata chiar si pentru un club.

Citește și:

Vezi VIDEO si citeste continuarea pe Click.ro

sursa foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.