Setari Cookie-uri

Video: Femeia care are 50 de orgasme pe zi!

Uneori are chiar si 10 orgasme pe ora.

Poate ca pentru multe femei acesta este chiar un vis, insa pentru Amanda Gryce, orgasmul s-a transformat intr-un cosmar. Tanara, in varsta de doar 22 de ani sufera de sindromul Persisten Sexual Arousal, o boala destul de rara.

Amanda spune ca viata ei este distrusa din cauza acestei probleme, devenind extrem de excitata chiar si din cauza volumului tare la boxe sau a soneriei de la telefon. Potrivit declaratiei acordate pentru Dailymail, placerea poate veni oricand: chiar si cand iese cu prietenele in oras, cand merge prin parc sau cand este la munca.

Motivul pentru care are parte de o asemenea „placere” este legata de sindromul Persisten Sexual Arousal, boala de care sufera de la varsta de opt ani.

Amanda este scarbita de sex, in fiecare zi fiind nevoita sa se masturbeze de pana la 15 ori pentru a scapa de orgasme:

Nu mai este o placere pentru mine. A devenit o tortura. Aceasta boala imi controleaza viata, este un cosmar. Pot avea si 50 de orgasme intr-o zi, 5 sau chiar 10 pe ora. Se intampla cand sunt cu prietenii sau cand sunt intr-un magazin... este rusinos. Ma doare, trebuie sa zambesc si sa ma prefac ca totul este in regula.

Citește și:

Orgasmele ar trebui sa fie frumoase. Le am de atata timp incat am ajuns sa imi fie rusine cu mine. A fost un moment in care m-am gandit sa ma sinucid.” – a declarat tanara.

Anul trecut, Gretchen Molannen, o femeie de 39 de ani din Florida si-a pus capat zilelor din cauza acestei boli, cu care se confrunta de 16 ani, informeaza sursa mai sus citata.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.