Setari Cookie-uri

FOTO: Are 41 de ani dar arata de 20! Vedeta care refuza sa imbatraneasca

Model, actrita, cantareata, fitness guru si un corp pe masura! Carmen Electra e hot, hot, hot!

Carmen Electra este ilustrarea perfecta a zicalei "esentele tari se tin in sticlute mici"! Diva de 41 de ani poate face de rusine numeroase colege de breasla care au jumatate din varsta ei.

Ea doreste sa isi relanseze cariera muzicala iar pentru acest lucru a avut un show pe masura asteptarilor noastre. Carmen a cochetat cu industria muzicala pentru o scurta perioada de timp, la inceputul anilor '90.

De atunci, ea fost ocupata cu cariera cinematografica, viata in spectacole burlesque sau cu lansarea unor DVD-uri cu exercitii speciale menite sa le faca pe femeile obisnuite sa arate formidabil si sa capete mai multa incredere in ele.

Cu toate acestea, ea nu a renuntat niciun moment la visul sau de a-si construi o cariera ca diva pop!

Ea a avut o aparitie absolut incendiara sambata seara in Toronto. Carmen a urcat pe scena imbracta intr-un body galben care ii pune in evidenta formele sexy si picioarele bine lucrate.

Citește și:

Pentru a frange si mai multe inimi, diva si-a accentuat talia de viespe (si fundul de milioane, apropo!) cu o curea lata de culoare neagra.

Cantareata a incins atmosfera prin miscarile ei lascive de dans si nu i-a fost jena sa se mangaie senzual pe fund, spre multumirea tuturor celor prezenti!

Vezi fotografiile incendiare aici!


sursa foto interior si prima pagina: Guliver/Splash News

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.