Pamela Anderson trece prin clipe groaznice. Actrita, in varsta de 46 de ani, a declarat recent ca sufera de Hepatita C si ca are nevoie de transplant de ficat, informeaza Dailymail.

Intr-o declaratie oficiala, vedeta a spus ca se confrunta cu aceasta boala de 15 ani si ca a luat-o de la fostul sau sot, Tommy Lee:

“Am luat hepatita C din cauza unei prostii. Mi-am facut un tatuaj cu acelasi ac pe care l-a folosit si fostul meu sot, Tommy Lee. Tommy are aceasta boala de foarte mult timp, insa nu mi-a spus nimic despre ea in timpul casatoriei noastre.” – a spus Pamela Anderson, potrivit sursei mai sus citate.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Inca din anul 1998, de cand a fost infectata, Pamela a reusit sa isi controleze boala, adoptand un stil de viata sanatos: mancare vegetariana si tratament medical.

“Medicii au avertizat-o atunci ca in maximum 15 ani va avea nevoie de transplant de ficat pentru a-si salva viata. I-au recomandat sa se odihneasca, dar nu prea a tinut cont de sfaturi. Acum a venit momentul de care se temea: e nevoita sa faca transplant de ficat cat mai repede pentru a supravietui.” – a declarat un prieten apropiat actritei, informeaza Libertatea.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: