Anda Adam este o frumusete autohtona. Chiar daca are cateva operatii estetice si este adepta blondului platinat, nimeni nu poate spune despre cantareata ca nu arata foarte bine.

Are un corp incredibil la care a lucrat foarte mult si pe care si-l mentine cu un efort considerabil. Abdomenul ei face multe femei sa ofteze cu ciuda iar sanii ei, chiar daca sunt siliconati, apar in fanteziile barbatilor.

Singurul lucru care i se poate reprosa Andei Adam este stilul sau vestimentar, plin de suisuri si coborasuri. Uneori, arata ca o papusa, pusa la punct pana la varful unghiilor. Alteori insa, pare ca se imbraca pe intuneric.

Asa este cazul tinutei pe care v-o prezentam acum. Anda a purtat un sutien care pare ca o strange si o fustita de voal, un tutu, o minunatie care nu lasa prea multe imaginatiei. Volanele si tivul de culoarea vantului turbat sunt doar doua dintre elementele care iti scot ochii.

Daca muti privirea mai jos, pe picioarele bine lucrate ale Andei, tot efectul lor este stricat de botinele multicolore, tipatoare!

Anda este cu siguranta o femeie frumoasa insa tinutele pe care le alege uneori functioneaza in dezavantajul ei.

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: