Setari Cookie-uri

Un fan al lui Pink, arestat in urma unei glume proaste

Un fan adolescent al cantaretei Pink a fost arestat dupa ce a postat, in gluma, un mesaj pe Twitter.

Un tanar a postat un mesaj pe Twitter in timpul unui concert sustinut de cantareata in Londra.

Acesta a spus ca a adus cu el o bomba la concertul pe care artista americana l-a sustinut duminica in orasul australian Melbourne, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Adolescentul, un baiat in varsta de 16 ani, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a fost dat afara de la concertul sustinut de Pink la Rod Laver Arena din Melbourne, dupa ce a postat un mesaj pe Twitter, la scurt timp dupa ce artista americana a urcat pe scena.

Mesajul, care a fost de atunci sters de pe aceasta platforma de microblogging, includea urmatorul text: "Pink, sunt pregatit cu bomba mea. E tipul sa arunc in aer Rod Laver Arena".

Angajatii serviciilor de securitate l-au identificat pe adolescent cu ajutorul fotografiei acestuia de pe contul sau de Twitter. Adolescentul a fost arestat la doar 10 minute dupa inceperea concertului.

Citește și:

Potrivit publicatiei australiene Herald Sun, tanarul a fost ulterior eliberat din arestul politiei, dar va primi o citatie pentru a se prezenta la tribunal.

Sora adolescentului afirma ca mesajul postat pe Twitter de fratele ei a reprezentat o referinta inocenta la adresa titlului piesei "Timebomb", inclusa de Pink pe cel mai recent album al sau, "The Truth About Love".

Pink va sustine alte sapte concerte in aceeasi sala din Melbourne inainte de a-si incheia turneul australian, pe 17 iulie.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.