Kudika
12 Iulie 2013

Suri Cruise, jignita de un paparazzo.

Suri Cruise, fiica actorilor Tom Cruise si Katie Holmes, a fost agresata verbal de un fotograf, marti, in timp ce se indrepta spre automobilul mamei sale, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

In varsta de sapte ani, Suri Cruise mergea alaturi de o colega de scoala si de mama ei, prin New York, in momentul in care au fost inconjurate de cativa paparazzi.

In inregistrarea video a acestui incident care a fost postata online, se poate vedea cum fiica actorului Tom Cruise, exasperata, incepe sa strige spre fotografi: "Incercam sa ne urcam in masina! Opriti-va! Dati-va din drum!".

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Insa, atunci cand Suri a urcat in automobilul care o astepta, un fotograf a strigat spre ea: "La revedere, Suri. Esti un copil razgaiat!".

Barbatul, a carui identitate nu este deocamdata cunoscuta, a fost certat imediat de un coleg fotograf, care i-a reprosat faptul ca a fost prea aspru cu fiica lui Tom Cruise. Fotograful nu a parut deloc ca ar regreta acea fraza si a adaugat: "Nu-mi pasa. E o scarba, omule. E un copil mic si razgaiat".

Katie Holmes a anuntat pe 28 iunie 2012 ca a depus la tribunal o cerere oficiala prin care a solicitat divortul de Tom Cruise. Actorul, in varsta de 50 de ani, a fost, potrivit apropiatilor sai, luat prin surprindere de initiativa sotiei sale. Un acord financiar a fost incheiat de cei doi fosti parteneri de viata la mai putin de doua saptamani dupa aceea.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: