Bianca Dragusanu face tot posibilul sa scape de trecut. Dar se pare ca Adrian Cristea nu vrea sa renunte la el. Fotbalistul incearca din rasputeri sa o recucereasca, trimitandu-i mesaje, invitand-o in oras sau vorbind despre ea in interviuri.

Luni noapte, Cristea a fost invitat pe platoul emisiunii WOWbiz de la Kanal D. Vazand ca nu ii da pace, Bianca a scris prezentatoarei un sms si a rugat-o pe aceasta sa il citeasca pentru ca toata lumea sa auda ce are de spus:

Foto interior si prima pagina: Facebook

"Mi-am gasit rochia de mireasa si am plans ca am gasit ceea ce visam. Stiu ca iubesc si sunt iubita asa cum visam si cum mi-am dorit. Stiu ca lucrurile se intampla si nimic nu este intamplator. Stiu ca el este alesul si jumatatea mea, el este prezentul si viitorul meu.

Te rog spune-i lui Adi sa accepte prezentul si sa isi vada de viata si de realitatea lui asa cum a facut-o si pana acum. Te rog spune-i sa inceteze sa ma caute, sa ma sune sau sa creada ca sunt parte din prezentul lui.

Spune-i sa ma ignore, sa ma uite pentru ca viata mea este cea pe care am ales-o eu. Multumesc” – era scris in mesaj, informeaza Click.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: