Setari Cookie-uri

Soc: Bianca Dragusanu, la un pas de AMANAREA nuntii

O mare problema pentru Bianca.

Bianca Dragusanu sta pe ghimpi. O prietena de-a vedetei arunca bomba: Bianca si Cristea inca se iubesc.

Maria, mama copilului botezat anul trecut de Bianca si de Adrian Cristea, a declarat in exclusivitate pentru Click ca acestia s-au intalnit acasa la ea, duminica seara.

Fostii porumbei au mers pana in comuna Rosu, la casa Mariei, unde au petrecut trei ore singurei, discutand despre situatia lor.

Adi si Bianca au venit la noi pentru ca trebuia sa stabilim impreuna taierea motului copilului. Bianca putea sa vina cu oricine, nu era o problema, chiar si cu Victor, caci el a mai fost la noi. In ziua aceea el si-a postat pe Facebook poze de la sala. Eu am cerut in mod expres sa vina Bianca cu Adi, asa cum au venit si la botez, mi se pare normal.” – a declarat Maria.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Pot sa va spun ca intre ei nu exista resentimente. Se comporta ca doi oameni care s-au iubit si inca se mai iubesc. Ce conteaza ca Bianca urmeaza sa se casatoreasca cu Victor?!

Citește și:

Ea si Cristea inca se mai iubesc. Iti dai seama din privirile lor. Nu stiu daca Victor se poate numi rival, vorbim de chestii total diferite. Ei au avut o perioada de 4 ani in care s-au iubit intens, dar cu Victor ramâne de vazut, e o poveste de inceput.” – a adaugat femeia.

Voi credeti in relatia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav?

Pentru a citi intreaga declaratie a Mariei click aici.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.