Setari Cookie-uri

Cum au scapat de datorii fetele de la Cheeky Girls?

Erau inglobate in datorii, acum sunt mai bogate ca oricand.

In ultimii ani, fetele de la Cheeky Girls au fost sufocate de datorii. Astfel, datorau 60.000 de lire sterline bancilor din Marea Britanie. Totusi, fetele n-o duc rau deloc, potrivit celor spuse de mama lor, Margareta Irimia. Monica si Gabriela sunt cuplate cu baieti putred de bogati.

Gemenele Monica si Gabriela Irimia, adica Cheeky Girls, s-au facut remarcate in 2002, in Marea Britanie, dupa ce au participat la emisiunea „Popstar: The Rivals".

Un an mai tarziu, spargeau topurile cu piesa „Touch My Bum" („Atinge-mi fundul", n.r.) compusa chiar de mama lor, Margareta Irimia, care le este si manager.

In doar cateva luni, solistele originare din Cluj-Napoca au reusit performanta de a strange un milion de lire sterline. Dupa acest succes, fetele au marcat si esecuri, iar cel mai mare dintre acestea a fost datoria care le-a ruinat.

Citește și:

Din cazua interventiilor estetice pe care si le-au facut la sani, Monica si Gabriela au ajuns la sapa de lemn.

Cele noua operatii suferite in zona bustului le-au facut datoare la banci In prag de faliment, cele doua cantarete au gasit solutia potrivita pentru a scapa de belele: vanatoarea de barbati bogati.

Mai multe detalii pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.