Setari Cookie-uri

Problemele ei nu se mai termina: Angelina Jolie, veste groaznica pentru o mama!

Angelina Jolie, inca o veste care o va distruge.

Angelina se pregateste pentru urmatoarea operatie: indepartarea ovarelor.

Dar iata ca dupa o veste proasta mai vin inca 10… tot proaste. Potrivit Libertatea, actrita a primit o veste cutremuratoare de la medici: fetitele ei naturale, Shiloh si Vivienne, ar putea fi purtatoare BRCA1, o gena defecta care poate genera cancer.

Exista posibilitatea ca cele doua fetite sa se imbolnaveasca de aceeasi boala pe care a avut-o si mama actritei: cancerul mamar. Mama Angelinei a murit la varsta de 56 de ani, dupa o lupta apriga cu aceasta boala timp de zece ani:

A rezistat destul incat sa isi cunoasca primul nepot si sa il tina in brate. Dar restul copiilor mei nu ai avut sansa sa o cunoasca si sa afle ce fiinta plina de gratie era.” – declara Angelina intr-un interviu recent.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Citește și:

Angelina Jolie a hotarat sa faca operatie de mastectomie din cauza faptului ca era purtatoare a acestei gene problematice, care crestea riscul de cancer ovarian si de cancer la san. Inainte de operatie, vedeta prezenta un risc de 87% sa dezvolte cancer mamar, iar in urma interventiilor riscul cancerului la san a scazut, ajungand la 5%.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.