Topul celor mai bogate vedete in varsta de pana la 30 de ani

Topul celor mai bogate vedete in varsta de pana la 30 de ani

Sunt tineri, nelinistiti si putred de bogati.

Cantareata americana Lady Gaga ocupa prima pozitie intr-un top al celor mai bogate vedete in varsta de pana la 30 de ani alcatuit de revista Forbes, informeaza Reuters, potrivit Mediafax. Retail jobs

In ciuda faptului ca a suportat o operatie la sold, din cauza careia a fost nevoita sa isi anuleze o parte a turneului ei mondial, Lady Gaga, in varsta de 27 de ani, a obtinut venituri de 80 de milioane de dolari in ultimele 12 luni.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Cantaretul canadian Justin Bieber ocupa locul al doilea, cu venituri de 58 de milioane de dolari.

Cantareata americana de muzica pop-country Taylor Swift se afla pe locul al treilea, cu venituri de 55 de milioane de dolari. Artista americana a obtinut cu 2 milioane de dolari mai putin fata de anul trecut, cand a ocupat prima pozitie in acest top.

Foto: Guliver/ Splash News

DJ-ul, compozitorul si producatorul muzical Calvin Harris, care a sustinut peste 150 de concerte in perioada iunie 2012 - iunie 2013, castigand 46 milioane de dolari, se afla pe locul al patrulea in acest top.

Locul al cincilea a revenit cantaretei Rihanna, care a obtinut venituri de 43 milioane de dolari.

Foto: Guliver/ Splash News

Topul 10 al celor mai bogate vedete in varsta de pana la 30 de ani este completat de cantareata americana Katy Perry (39 milioane dolari), cantareata britanica Adele (35 milioane dolari), actrita Jennifer Lawrence (26 milioane dolari), actrita Kristen Stewart (22 milioane dolari) si actorul Taylor Lautner (22 milioane dolari).

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri