Setari Cookie-uri

Si ele au invins cancerul la san! Vedete internationale care au trecut prin acelasi chin ca Angelina Jolie

Celebritatile care s-au implicat in lupta impotriva cancerului

Povestea dramatica a Angelinei Jolie a tras un semnal de alarma asupra cancerului la san. Potrivit ultimelor studii, anual, peste 1 milion de femei sunt diagnosticate cu aceasta boala la nivel planetar in diferite stagii.

Cele mai multe dintre ele nu au insa resursele financiare pentru a se tratamenta si pentru operatiile necesare pentru salvarea vietii. Uneori, economia tarilor subdezvoltate in care traiesc nu le permite accesul la tratamentul medical potrivit.

O parte dintre vedetele de la Hollywood au trecut si ele prin aceasta experienta iar cele mai multe au decis sa se implice activ in campanii pentru tratarea acestei boli.

1. Anastacia

In 2003, stirea ca Anastacia are cancer a zguduit o lume intreaga. Ea a fost una dintre primele vedete care a adus in prim plan gravitatea acestei boli.

Cantareata a primit cumplita veste atunci cand si-a facut un control, avand intentia sa isi micsoreze sanii. Anastacia a urmat tratamentul si a facut radioterapie.

Citește și:

De atunci, ea a luptat permanent pentru a imbunatati accesul femeilor la tratatarea bolii si a organizat numeroase strangeri de fonduri.

Chinul ei nu s-a terminat. In acest an, cantareata a aflat ca boala a revenit insa Anastacia a invins-o a doua oara.

sursa foto: Guliver/Splash News

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.