Setari Cookie-uri

Vezi aici ce rochie de nasa a purtat Adreea Esca. Crezi ca e gafa sau a facut-o intentionat?

Andreea Esca este mama spirituala.

Andreea Esca este un simbol al elegantei si al decentei. Nu se implica in scandaluri, are o cariera solida ridicata prin fortele sale si este o mama fericita. Nu a fost niciodata pe primele pagini ale tabloidelor si este un simbol al jurnalismului de calitate de la noi din tara.

Pana acum, numai de bine! Criticii de moda nu sunt multumiti mereu de alegerile sale vestimentare dar Andreea are un stil al sau, bine definit. Desi nu iese din tipare, isi accesorizeaza tinutele in asa maniera incat le poate scoate foarte usor din banalitate.

Ea a avut un eveniment de amploare recent: a fost mama spirituala pentru doi tineri indragostiti. Rochia pe care a ales-o este insa usor bizara. Nu pentru ca are vreun croi fistichiu a la Lady Gaga sau pentru ca ar lasa la vedere mai multa piele decat ar fi decent.

Rochia lunga are doua tonuri pastelate, roz si bleu, intr-un soi de degrade. Insa Andreea nu a realizat ca in anumite fotografii, aceasta va iesi alba. Ei bine, la o nunta, mireasa este singura care trebuie sa poarte o rochie alba. Sa fie acesta vreun semn sau stirista nu si-a dat seama ca va rivaliza cu proaspata casatorita?

Citește și:

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.