Setari Cookie-uri

Foto: Dupa 90 de zile la dezintoxicare, Lindsay Lohan arata incredibil!

Lindsay Lohan e gata de revenire.

Actrita americana Lindsay Lohan a incheiat programul de dezintoxicare de 90 de zile pe care l-a parcurs in urma intelegerii incheiate cu procuratura din SUA si s-a externat marti dintr-o clinica din Malibu specializata in tratarea dependentelor, informeaza people.com, potrivit Mediafax.

Site-ul TMZ.com a publicat deja o fotografie cu actrita, in timp ce aceasta parasea acea clinica din Malibu.

In varsta de 27 de ani, actrita americana s-a internat la Betty Ford Center din Rancho Mirage, California, pe 2 mai, in urma unui ordin judecatoresc, dupa ce a recunoscut in instanta ca i-a mintit pe politistii veniti la locul producerii unui accident de circulatie, in iunie 2012, incalcand astfel termenii regimului de libertate conditionata care ii fusese impus anterior.

Foto: Guliver/ Splash News

Lindsay Lohan s-a transferat de la clinica Betty Ford la Cliffside Malibu la jumatatea celor 90 de zile, intrucat a considerat ca cea de-a doua clinica era mai potrivita pentru tratamentele pe termen lung.

Citește și:

Aceasta a fost cea de-a sasea internare a actritei americane intr-un centru de dezintoxicare.

Intre timp, cel mai recent film al ei, "The Canyons", a avut premiera luni seara la New York, insa presa de specialitate a criticat evolutia actritei americane.

Lindsay Lohan, prezenta mai mult in presa in ultimii ani din cauza scandalurilor in care este implicata, provocate de consumul de alcool si de droguri, si pentru problemele pe care le are cu autoritatile decat pentru reusitele actoricesti, a interpretat-o de curand pe Elizabeth Taylor intr-un lungmetraj de televiziune, insa criticii au desfiintat pur si simplu prestatia ei.

Foto prima pagina: Northfoto.com

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.