Usher Raymond V, fiul in varsta de cinci ani al cantaretului american Usher cu fosta lui sotie Tameka Foster, a fost internat de urgenta la sectia de terapie intensiva a unui spital din Atlanta, luni, dupa ce si-a prins o mana in canalul de scurgere al unei piscine, informeaza hollywoodreporter.com, potrivit Mediafax.

Potrivit site-ului TMZ.com, copilul s-a scufundat pe fundul piscinei pentru a scoate o jucarie prinsa in canalul de scurgere, insa una dintre mainile sale a ramas blocata in canalizare.

Matusa si o camerista au plonjat imediat incercand sa il scoata de pe fundul piscinei, insa incercarile lor nu au avut succes.

Doi muncitori de la o firma de constructii care efectuau lucrari de renovare in acea vila au sarit in piscina si au reusit sa il elibereze pe baiat. Ei au executat manevrele de prim-ajutor si l-au transportat apoi de urgenta la spital.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Potrivit revistei People, Usher si Tamika Foster s-au deplasat la randul lor la spitalul din Atlanta pentru a fi alaturi de fiul lor. Fostul cuplu mai are un fiu, Naviyd Ely Raymond, in varsta de patru ani.

Medicii spun ca Usher Raymond V se simte "Ok", insa vor mai efectua o serie de teste medicale inainte de a putea sa il externeze, precizeaza site-ul tabloidului Daily Mail.

Incidentul a avut loc la un an dupa ce fiul in varsta de 11 ani pe care Tamika Foster il avea dintr-o relatie precedenta, Kile Glover, a murit dupa ce a fost lovit in zona capului de un turist care facea schi nautic pe Lacul Lenier din statul Georgia.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: