Setari Cookie-uri

Foto: E considerata cea mai sexy femeie din lume, dar ea se considera cu defecte!

Nu ii place cum arata.

Actrita americana Gwyneth Paltrow a declarat recent ca este multumita de modul in care arata, dar si-ar dori ca sanii ei sa aiba dimensiuni mai mari, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Intr-un interviu acordat revistei Tatler, actrita in varsta de 40 de ani a declarat ca nu ar schimba nimic cu privire la modul in care arata. Totusi, Gwyneth Paltrow, care poarta marimea 34B la sutien, spune ca nu ar deranja-o sa aiba un bust mai mare.

"Daca as putea schimba un lucru (cu privire la felul in care arat, n.r.)? Nimic. Nu pentru ca eu consider ca sunt frumoasa, ci deoarece cred ca arat in felul in care arat dintr-un motiv. Totusi, nu m-ar deranja sa am sani mai mari", a spus Gwyneth Paltrow.

Chiar daca este fericita cu trasaturile sale fizice, actrita - care este casatorita cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin - spune ca este convinsa de faptul ca nasul ei devine tot mai mare.

Citește și:

"Am tendinta de a vedea doar lucrurile care nu-mi plac. Ochii mei sunt destul de mici. Si sunt obsedata de faptul ca nasul meu creste in dimensiuni", a mai spus actrita.

Foto: Guliver/ Splash News

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.