Setari Cookie-uri

Nu o sa-ti vina sa crezi la ce proceduri a apelat Kim Kardashian pentru a-si pastra frumusetea!

Oricat de celebre si bogate ar fi, vedetele nu sunt nici ele iertate de trecerea timpului.

Celebritatile se confrunta cu aceleasi probleme ale oamenilor obisnuiti, fie ca vorbim de cicatricile lasate in urma de acnee, de cele post-operatorii, atrofice, post-varsat de vant sau riduri, pori dilatati si chiar vergeturi. Solutia uimitoare pentru a scapa de aceste imperfectiuni a fost facuta cunoscuta chiar de Kim Kardashian, care a recurs la ea pentru a-si pastra frumusetea fara cusur ce a facut-o celebra in toata lumea.

Nu o sa-ti vina sa crezi, dar procedura preferata de vedetele de la Hollywood ce foloseste un dispozitiv medical extrem de eficient, Dermapen, poate fi accesibil acum oricui, dat fiind pretul extrem de atragator. Acum poti si tu sa te bucuri de tratamentele de reintinerire a pielii si sa spui adio cicatricilor.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Printre cele mai inovatoare descoperiri in domeniul esteticii medicale se numara dispozitivul medical Dermapen, ce folosește ace detasabile de unica folosinta pentru a reda pielii apectul tanar si lipsit de semne, totul cu o durere suportabila, cu mai putine urme pe piele si o recuperare rapida! Stim cu totii ca vedetele aleg tot ce e mai bun pentru ele, iar faptul ca acest tratament a devenit preferatul lor, ne asigura si pe noi de rezultatele exceptionale pe care le aduce.

Citește și:

Si daca pana de curand alternativele moderne de reintinerire a pielii erau accesibile doar vedetelor, cu Dermapen nu mai este cazul! In timp ce restul tratamentelor ajung si pana la 2.000 euro/ sedinta, in functie de zona tratata, o sedinta cu Dermapen este disponibila la un pret avatanjos, care variaza intre 100 si 150 de euro.

Kim Kardashian a declarat ca i se pare normal sa incerci toate tratamentele de infrumusetare - numai asa vei sti care dau rezultate.

Iubita lui Kanye West a facut un tratament cu propriul sange.

Foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.