Setari Cookie-uri

Cati bani va lua Alexandra Stan in urma scandalului?

Alexandra Stan recupereaza banii pierduti.

Banii reprezinta partea care i se cuvenea artistei in urma concertelor sustinute, iar avocatul ei duce tratative cu Marcel Prodan.

Alexandra Stan are de recuperat de la impresarul bataus o suma uriasa de bani. Cantareata, care la jumatatea lunii iunie l-a acuzat pe impresarul ei, Marcel Prodan, ca a batut-o pana a invinetit-o are de primit de la acesta peste 150.000 de euro.

Alexandra Stan are de luat foarte multi bani din concertele pe care le-a sustinut in perioada in care a lucrat cu impresarul bataus, Marcel Prodan, care i-a fost si iubit.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Conform unor surse din preajma artistei, avocatul cantaretei se lupta sa recupereze pe cale amiabila de la impresarul cu care aceasta a lucrat, o mare parte din sumele de bani care i se cuveneau de pe urma concertelor sustinute in mai multe cluburi de renume din intreaga lume. Suma pe care o are de incasat Alexandra de la impresarul Marcel Prodan se ridica la peste 150.000 de euro, reprezentand in total procentele pe care le avea de primit de pe urma concertelor din ultimii doi ani.

Citește și:

De altfel, Alexandra, care a facut public in urma cu trei luni faptul ca Prodan a batut-o, a mai marturisit si ca acesta nu ii dadea mai nimic din banii de la concerte. Pana se va vedea cu cei 150.000 de euro in conturi, artista isi pregateste revenirea in forta pe piata muzicala.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.