Kudika
16 Septembrie 2013

Brasov a gazduit cea de-a XI editie Romanian Music Awards.

Asa cum era de asteptat, artistii au facut un spectacol desavarsit, din momentul in care au pasit pe Covorul Rosu pana la fiecare detaliu din aparitia lor pe scena.

Tinutele vedetelor la Romanian Music Awards: cea frumoasa, cea fistichie si cea BUNA DE TOT!

La ora 20.00, trupa Activ a deschis gala de decernare cu piesa “Play”, iar Gina Pistol si Cornel Ilie, gazdele evenimentului, au dus publicul la extaz, facand frigul sa nu se mai simta.

Printre artistii care au lansat piese aseara s-au numarat Sisu ft. Alex Velea - “Spre stele”, Fly Project – “Toca Toca”, Anda Adam – “Daca ar fi”, Bitza ft. Planet H – “Eroare Matematica”, CRBL ft. Adda – “Usor Usor”, Delia ft. Gojira ft. Planet H – “În culori”, Sore – “Bad Boy is Back”.

Alb Negru a cantat în premiera piesa “Colegi de camera”, continuarea piesei “Mi-e sete de tine”, LaLa Band au incantat publicul cu un medley din cele mai cunoscute piese ale lor, iar DJ Andi a lansat piesa “Trouble” alaturi de americanca Naz Tokyo.

Giulia a lansat piesa “My life” intr-un show spectaculos, pentru care a creat o perdea de artificii, a adus pe scena sase tunuri de flacari, sase vulcani de artificii si doua tunuri de fum.

Show-ul baietilor de la Voltaj a fost in pas cu tehnologia: au cantat la instrumente virtuale, inlocuind echipamentele clasice cu tablete. Iar pentru ca baietii sunt obisnuiti sa cante live in orice mediu, au surprins publicul de data aceasta cantand live de pe segway-uri.

Cornel Ilie, alaturi de colegii de la Vunk a cantat live alaturi de Gina piesa “Pleaca”.

Anna Lesko, fara lenjerie intima pe covorul rosu

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: