Setari Cookie-uri

Ping Pong cu micuta Violeta: Andreea si Stefan sunt in scandal!

Cine are de suferit de pe urma acestor declaratii?

Andreea Marin face pe victima. S-au despartit extrem de civilizat, insa se pare ca fosta zana a surprizelor este un mic dracusor.

Andreea a mers in emisiune la Teo, unde, cu lacrimi in ochi, a lasat sa se inteleaga ca Stefan Banica a lovit-o… nu o data, ci de mai multe ori in timpul casniciei.

Citeste aici intreaga declaratie a Andreei Marin.

Stefan, pe de alta parte, se apara si spune ca acesta este doar un circ ieftin:

S-au spus lucruri grave. Sa te joci cu sufletul unui copil? Asta lasa repercursiuni grave si trebuie sa-ti asumi lucrul asta daca esti responsabil. Imaginea publica nu se construieste pe spatele unui copil.

Eu am sa termin aici tragicomedia asta ieftina care nu onoreaza pe nimeni. Pozitia de victima impresioneaza audienta, dar nu se pupa cu realitatea. Oamenii care ma cunosc, stiu exact care este adevarul” – a declarat Stefan Banica Jr pentru Maruta.

Citește și:

Cine are de pierdut de pe urma acestui circ? Violeta, fiica celor doi care va afla de la colegii de la gradinita ca mami a fost „batuta” de tati! De ce o asemenea problema nu poate fi rezolvata in doi? Colac peste pupaza, Andreea a facut asemenea declaratii la doar cateva zile dupa ce a aflat ca Stefan are o relatie cu Lavinia Parva.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.