Setari Cookie-uri

Afla pentru ce vedeta prima noapte de dragoste a fost un calvar!

Se astepta ca prima noapte de dragoste sa fie ceva de vis, insa nu a iesit asa cum si-a imaginat! Actrita si regizoarea Delia Antal, care isi va lansa in aceasta toamna filmul de debut, D ORA, la Bucuresti, si-a amintit ca a trecut prin clipe nu tocmai placute pe cand avea 17 ani si jumatate.

Se astepta ca prima noapte de dragoste sa fie ceva de vis, insa nu a iesit asa cum si-a imaginat! Actrita si regizoarea Delia Antal, care isi va lansa in aceasta toamna filmul de debut, “D’ORA”, la Bucuresti, si-a amintit ca a trecut prin clipe nu tocmai placute pe cand avea 17 ani si jumatate.

Nu a intalnit baiatul potrivit, ba mai mult, acesta a abuzat de inocenta ei si a fortat-o sa renunte la virginitate, impotriva vointei sale. A fost un moment nu tocmai placut pentru Delia Antal, un episod care i-a marcat adolescenta si pe care l-a cuprins si in cartea sa de debut, “D’ORA”, dupa care a facut si filmul cu acelasi nume.

“Prima noapte de dragoste a fost un calvar pentru mine, cand te gandesti ca ar fi trebuit sa fie foarte speciala si memorabila, a mea nu a fost tocmai cum am visat. Ieseam cu un baiat de un an si cateva luni si nu am vrut sa merg pana la capat cu el, deoarece pe atunci aveam doar 17 ani si jumatate, nu eram inca majora. La un moment dat, el a profitat de ocazie si de naivitatea mea si s-a intamplat impotriva vointei mele! Apoi, in loc sa ma despart de el si sa merg la politie sa-l denunt pentru ce mi-a facut, l-am iertat, crezand ca o sa ma casatoresc cu el, daca tot mi-am pierdut virginitatea cu el”, povesteste, fara perdea, Delia Antal.

“Mi-as dori sa pot da timpul inapoi, sunt atatia escroci care profita de fete tinere si le ameninta si ele din cauza rusinii nu fac nimic. I-as trage pe toti in teapa ca Vlad Tepes si as incuraja toate femeile si toti copiii care sunt abuzati sa spuna cu voce tare, poate chiar voi face ceva sa ii ajut pe viitor si sa trag astfel un semnal de alarma pentru ca am auzit nenumarate cazuri, veti fi surprinsi, chiar in cercurile mele si chiar ale unor persoane foarte cunoscute din Romania. Ma sacrific eu sa spun, nu imi este rusine, pentru ca, cu siguranta, se vor trage semnale de alarma si sper sa ajut ca aceste acte criminale ale acestor barbati fara Dumnezeu sa scada!”, a mai completat actrita stabilita de noua ani la Londra.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.