Setari Cookie-uri

Andreea Marin, declaratie socanta! Cuvintele pe care nimeni nu se astepta sa le auda!

Andreea Marin, decizia cu care si-a schimbat viata.

Andreea Marin continua cu declaratii incredibile. Dupa ce a spus ca Stefan Banica Jr a agresat-o fizic in timpul casniciei, iata ca vedeta nu se opreste aici. Se pare ca in ultima faza a mariajului aceasta ajunsese sa nu se mai iubeasca, sa nu mai aiba incredere in ea ca femeie.

Dar a divortat, si-a gasit un iubit mult mai tanar decat ea (Tuncay Ozturk este mai mic cu 12 decat Andreea Marin), a scapat de stres si pare mai fericita ca niciodata:

Eu la 38 de ani, mi-am schimbat viata pe toate coordonatele. Si am facut un lucru foarte bun atat pentru mine, cat si pentru ceilalti. Sunt un om care se iubeste pe sine. Uitam, de multe ori, ca dragostea pentru ceilalti vine din dragostea pentru noi insine. Eu am invatat acum sa am grija si de mine sa nu imi mai pese doar de ceilalti. Copilul meu nu poate fi fericit daca nu are o mama fericita, energica.

Citește și:

Mai bine vii cu o solutie, decat sa incepi sa critici. E nevoie de optimism, de dorinta de a cauta solutii. E adevarat, din cauza stresului, divortului, alimentatiei haotice, sanatatea mea s-a inrautatit. Asa se intampla cand lasi factorii externi sa intervina.

Am decis sa schimb asta. Am inceput cu sanatatea mea. Nu aveam doar o problema fizica, ci si un dezechilibru hormonal, psihic. Nu m-am mai iubit pe mine, nu m-am mai gandit la mine. M-am gandit numai la problemele din afara, au devenit parte din mine. Eu faceam sport si nu reuseam sa slabesc. Am facut o cura de detoxifiere care m-a salvat", este marturisirea socanta pe care Andreea Marin a facut-o la Kanal D”, informeaza Cancan.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.