Setari Cookie-uri

Video: Asa arata cu adevarat corpurile femeilor dupa nastere!

Un proiect care desfiinteaza vedetele.

Vedete precum Megan Fox, Jessica Alba, Penelope Cruz sau Kate Middleton sunt un exemplu nesanatos pentru femeile din intreaga lume. Imediat dupa nastere acestea au tinut o cura drastica de slabire astfel incat dupa doar cateva saptamani aratau perfect: nu burtica, nu celulita, nu grasime… nu nimic!

Mai multi fotografi au pus bazele unui proiect incredibil. Acesta se numeste 4th Trimester Bodies Project (Proiectul Corpuri in al patrulea trimestru), cu imagini ce dezvaluie schimbarile pe care le sufera femeile de-a lungul sarcinii si dupa nastere, informeaza HuffingtonPost.

Citeste si: Foto: Kate Middleton, prima aparitie pe covorul rosu dupa nastere!

Nu, nu totul este roz. Asa cum este si normal, corpul unei mame se schimba – este imposibil ca la doar o saptamana dupa nastere sa arati senzational in costum de baie.

Citește și:

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FOTOGRAFIILE

Acest proiect a devenit mai mult o necesitate pentru mine in ultimii ani. Dupa ce am trecut de partea mamicilor, avand o sarcina cu probleme si o nastere dificila, m-am luptat multa vreme sa imi accept noul corp, modificat dupa aceasta experinta. Am simtit ca trebuie sa fac ceva: acest proiect trebuie sa devina o realitate.” – a declarat Ashlee Wells Jackson, cea care a initiat acest proiect.

Citeste si: Foto: Cum reuseste? Megan Fox, silueta de vis la cateva saptamani de la nastere

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.