Anda Adam si Ellie White au primit din nou sarcina de a intra in rolul unor cantareti celebri la “Te cunosc de undeva”. Artistele au fost nevoite sa imbrace haine masculine, sa isi ascunda pletele sub o sapca sau palarie si sa intre in pielea unor vedete cunoscute.

Citeste si: Foto: Anda Adam, schimbare RADICALA de stil! Imaginea in care nu o vei recunoaste!

Anda Adam a trebuit sa il imite cat mai bine posibil pe J Balvin, cantaretul columbian care a cucerit mapamondul cu hitul “Tranquila”. Artista a suferit o transformare de senzatie: i s-a prins parul blond in agrafe, i s-a aplicat o peruca bruneta scurta, o sapca de rapper, i s-au ingrosat sprancenele si i s-a desenat barba pe fata. In plus, Anda a imbracat haine sport masculine, pantaloni rosii, bluza de trening, maiou si a purtat pantofi sport. Pentru acest numar, Anda a trebuit sa ia lectii de pronuntie corecta a limbii spaniole si de cantat in ritm raggaeton.

La randul ei, Ellie White a avut sarcina de a-l imita pe unul din artistii ei preferati, Justin Timberlake. Si in cazul ei, transformarea a fost spectaculoasa. Cantareata a purtat peruca scurta, lentile de contact albastre, palarie, i s-a desenat barba, iar, la capitolul costumatie, a imbracat pantaloni din stofa, camasa, vesta si cravata neagra, in stilul cunoscutului artist international.

Foto prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: