Kudika
20 Octombrie 2013

Momente de groaza.

Mihai Campineanu, liderul trupei Suie Paparude, de urgenta la spital. Cantaretul a ajuns in stare grava la un Spitalul Municipal din Timisoara, dupa ce a cazut la pamant in timpul unui concert.

Anul 2015, anul CONCERTELOR in Romania. Pe cine vom putea asculta live?

Artistul si colegii sai de trupa au sustinut in urma cu o zi un concert in Timisoara. Se pare ca liderul formatiei le-ar fi spus colegilor ca are dureri puternice in piept, iar in cateva secunde a cazut de pe scena. In cadere, acesta s-a lovit si la fata.

Momentul teribil s-a intamplat imediat ce trupa si-a terminat evolutia pe scena. Mihai a fost dus de urgenta la spital, iar momentan se afla in coma indusa:

"Mihai Campineanu a fost internat la Spitalul Municipal in stare grava. A fost o patologie ischemica foarte grava. Medicii de la noi i-au facut tot ce este mai modern in domeniu. In aceasta dimineata a fost trasferat la Institutul de Boli Cardio-Vasculare. Este stabil hemodinamic, dar este in coma. Vestea buna este ca aceasta coma se superficializeaza. Dar situatia este grava si starea lui este critica." – a declarat pentru Adevarul Octavian Mazilu, directorul spitalului Municipal din Timisoara.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Evenimentele saptamanii

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: