Liderul unei trupe romanesti, in COMA la spital

Liderul unei trupe romanesti, in COMA la spital
Kudika
20 Octombrie 2013

Momente de groaza.

Mihai Campineanu, liderul trupei Suie Paparude, de urgenta la spital. Cantaretul a ajuns in stare grava la un Spitalul Municipal din Timisoara, dupa ce a cazut la pamant in timpul unui concert.

Artistul si colegii sai de trupa au sustinut in urma cu o zi un concert in Timisoara. Se pare ca liderul formatiei le-ar fi spus colegilor ca are dureri puternice in piept, iar in cateva secunde a cazut de pe scena. In cadere, acesta s-a lovit si la fata.

Momentul teribil s-a intamplat imediat ce trupa si-a terminat evolutia pe scena. Mihai a fost dus de urgenta la spital, iar momentan se afla in coma indusa:

"Mihai Campineanu a fost internat la Spitalul Municipal in stare grava. A fost o patologie ischemica foarte grava. Medicii de la noi i-au facut tot ce este mai modern in domeniu. In aceasta dimineata a fost trasferat la Institutul de Boli Cardio-Vasculare. Este stabil hemodinamic, dar este in coma. Vestea buna este ca aceasta coma se superficializeaza. Dar situatia este grava si starea lui este critica." – a declarat pentru Adevarul Octavian Mazilu, directorul spitalului Municipal din Timisoara.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri