Sore si Elena, de la Mandinga, amandoua concurente la «Dansez pentru tine», duc o lupta grea cu acneea, pe care nici stratul gros de machiaj nu o acopera.

Sunt tinere si frumoase, dar nici ele nu sunt ocolite de probleme. Sore si Elena de la Mandinga se ¬confrunta de ceva timp cu o acnee care le-a lasat urme adanci pe chip. Cele doua cantarete s-au afisat in prima editie a emisiunii „Dansez pentru tine” cu fata plina de cosuri.

De fiecare data cand apar la televizor sau participa la un eveniment, vedetele se lasa pe mana stilistilor, care le asigura imaginea perfecta. Machiajul excesiv pe care chipurile lor il suporta are insa si dezavantaje.

Sore si Elena Ionescu de la Mandinga sunt doar doua astfel de exemple. Ambele au de suferit din cauza produselor cosmetice, care le-au provocat infectii si le-au distrus tenul. In prima editie a emisiunii „Dansez pentru tine", cele doua artiste au aparut cu tenul brazdat de semnele acneei cu care se confrunta. Sore a dezvaluit pentru Click! cum a ajuns in aceasta situatie.

Mai multe detalii + imagini pe Click.ro

foto prima pagina: Shutterstock.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: