Setari Cookie-uri

Asculta aici Imnul Indragostitilor!

Melodia perfecta pentru cei care iubesc.

La doar o luna de cand a lansat „Feel”, prima colaborare cu DJ-ul international Kourosh Tazmini, Ellie White revine cu un nou single, "Vanzator de lumina", o colaborare cu artistul Viky Red.

Piesa inregistrata in limba romana a fost descrisa de cei care au ascultat-o in premiera drept un nou imn al indragostitilor multumita liniei melodice si a versurilor cu mesaj puternic de iubire, versuri ce pot fi cu usurinta folosite de indragostiti ca mesaje de amor.

Au amanat nunta, iar acum se despart! Despre ce cuplu din Romania este vorba?

"Este una dintre cele mai frumoase piese de dragoste pe care le-am cantat pana acum. Versurile sunt incarcate de mesaje in care se vor regasi toti cei care iubesc, indiferent de varsta lor, iar acestia trebuie sa stie ca dragostea este lumina care ne ghideaza in viata, indiferent de greutatile prin care trecem. M-a bucurat propunerea lui Viky Red de a canta impreuna", declara Ellie White.

Citește și:

Muzica noului single a fost compusa chiar de Viky Red, versurile sunt semnate de Calin Goia de la Voltaj, iar productia piesei a fost realizata de Viky Red impreuna cu Alex Cotoi.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.