Batranetea, boala grea… mai ales cand intreaga ta tinerete ai fost adorata de barbatii din lumea intreaga pentru frumusetea si feminitatea ta.

Foto: 5 Transformari EXTREME cu ajutorul operatiilor estetice. Toata lumea rade de ei

Ce faci cand vezi primele riduri pe frunte si in jurul ochilor? Fugi in cabinetul medicului estetician – el te intelege si iti rezolva toate problemele. Dar ce faci cand abuzezi de operatiile estetice? Nimic, continui ce ai inceput – pentru ca tie ti se pare ca esti in continuare o papusa.

Janice Dickinson, una dintre cele mai frumoase femei ale lumii (top model de profesie), nu realizeaza ca este trecuta de prima si a doua (poate si a treia) tinerete. Vedeta continua cu operatiile estetice, iar fata ei arata ca a unei papusi de portelan. Nici sa zambeasca nu mai poate!

Nu putem spune acelasi lucru despre picioarele ei de babuta, pe care le afiseaza fara nicio problema. Si poate ca nu as avea nimic cu ea daca ar fi decenta – insa aceasta continua sa se poarte ca o adolescenta, sa pozeze in ipostaze “sexy”, cand pielea ii cade (cu exceptia fetei si a sanilor – pe care i-a umflat bine cu silicon).

MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Foto: Anda Adam, cu fata umflata din cauza operatiilor estetice! Nu o mai recunosti

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: