Setari Cookie-uri

S-a internat intr-o clinica de dezintoxicare... de bunavoie

A socat pe toata lumea cu aceasta decizie.

Cantaretul R&B Chris Brown, care duminica a spart nasul unui barbat intr-o altercatie, riscand o pedeapsa de sase luni de inchisoare si o amenda de 1.000 de dolari, a ales sa se interneze intr-o institutie de reabilitare, a precizat, marti, un reprezentant al artistului, conform accesshollywood.com, potrivit Mediafax.

"Scopul lui este acum sa se concentreze pe trecut si pe comportamentul lui din trecut, ceea ce ii va permite sa isi continue viata si cariera dintr-o perspectiva mai sanatoasa", a declarat purtatorul de cuvant al cantaretului.

In urma agresarii unui barbat in cursul zilei de duminica, cantaretul, in varsta de 24 de ani, a fost arestat in fata Hotelului W din Washington, la cateva sute de metri de Casa Alba.

Luni, Chris Brown a pledat nevinovat si a fost eliberat, iar acuzatia de infractiune a fost transformata in delict.

Citește și:

In 2009, Chris Brown a fost condamnat la cinci ani de libertate conditionata, 180 de zile de munca in folosul comunitatii si urmarea unui curs de consiliere psihologica in vederea stapanirii acceselor de violenta, dupa ce a agresat-o pe iubita lui din acea vreme, cantareata Rihanna.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.