Foto: Incredibil! Doua vedete din Romania isi insceneaza despartirea pentru a se promova!

Foto: Incredibil! Doua vedete din Romania isi insceneaza despartirea pentru a se promova!
Kudika
1 Noiembrie 2013

Dezastrul din viata personala, noua strategie de promovare a vedetelor.

Sunt impreuna, dar joaca rolul de cuplu in ruina. Desi Laurette i-a spus adio lui Mihai, iar Ellie White pare a avea mari probleme in relatia cu Doru Tinca, lucrurile stau cu totul altfel. Cele doua vedete sunt oficial singure pentru a putea participa la diverse emisiuni si a avea parte de promovare. In realitate, conform unor surse din anturajul lor, ambele sunt fericite in viata de cuplu. Iata semnele care le dau de gol.

foto interior si prima pagina: Facebook

Surse din apropierea mulatrei ne-au marturisit ca, pentru ca Laurette sa fie acceptata in emisiunea «Marul Discordiei» de la Prima Tv, ea trebuia sa fie disponibila a se integra in rolul fetei singure. Aceasta a fost doleanta producatorilor si acesta era si formatul emisiunii. Pentru a insfaca contractul si pentru a se alege cu cateva mii de euro, Laurette s-a supus conditiilor

"Nu s-a despartit de tatal fetitei ei. A fost o conditie ca sa fie acceptata la emisiune. Producatorii aveau nevoie de vedete singure care sa se cupleze cu baietii de acolo. Tonciu a fost si ea propusa pe liste, insa nu a acceptat, pentru ca era cu Mitea", a declarat o sursa pentru CLICK!.

Mai multe detalii pe Click.ro

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri