Setari Cookie-uri

Descoperire incredibila: Ce nu ti-a spus NIMENI despre femeile cu fundul mare?

Cea mai tare descoperire pentru femeile cu fundul mare.

ESTE DESCOPERIT STINTIIFIC faptul ca femeile plinute, cu fundul mare sunt mult mai inteligente decat fetele fara forme. Mai mult decat atat, se pare ca cele dintai au o rezistenta mult mai mare la boli.

Potrivit ABC News, cercetatorii de la Universitatea Oxford au descoperit ca femeile cu fundul mare tind sa aiba niveluri mai scazute de colesterol si sunt mai susceptibile de a produce hormoni pentru a metaboliza zaharul. Prin urmare, femeile cu fundurile mari sunt mai putin expuse riscului de diabet sau bolilor de inima.

foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Profesorul Konstantinos Manolopoulos, cel care a condus echipa, spune ca femeile cu mai multa grasime pe fese au niveluri mai mici de colesterol si glucoza. Fundul mare favorizeaza nivelul de leptina din organism, un hormon responsabil cu reglarea greutatii, si a dinopectinei, un hormon cu atributii anti-inflamatorii, care protejeaza vasele de sange si previne diabetul.

Citește și:

Tesutul adipos de pe fese se comporta precum o capcana pentru particulele grase nocive pe care le introducem in organism si previne bolile cardiovasculare.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.