Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu, declaratie SOCANTA: "Imi dau cu pumnii in cap cand ma gandesc"

Oana Zavoranu, mai nefericita ca niciodata.

Oana Zavoranu revine in atentia noastra. Dupa tot circul pe care l-a facut, vedeta a luat o pauza de cateva luni de la viata publica si a facut tot posibilul sa isi schimbe COMPLET viata. Aceasta marturiseste ca viata sa a fost ca o carte deschisa, a fost pusa la zid de nenumarate ori si a simtit ca cedeaza… de aceea a hotarat ca este timpul sa faca ceva pentru ea.

Dupa o perioada de trei luni in care nimeni nu a mai stiut nimic despre Oana Zavoranu, aceasta revine si face declaratii socante. Zavo a vorbit in exclusivitate pentru Observator despre drama prin care a trecut, dar si despre vindecarea sufletului sau:

"Am hotarat acum vreo trei luni de zile sa ma iubesc mai mult. Incerc sa nu mai depind de oameni care promiteau niste lucruri, eu ii credeam, de multe ori cu acte, dar pana la urma promisiunile s-au finalizat cu esecuri. Am reusti sa renasc din cenusa, la fel ca pasarea Phoenix si sa vad lucruri pe care inainte nu le vedeam. M-am simtit ca un soldat fara arme, nu pentru ca nu as fi avut, dar mi le-au furat altii, in fata unui pluton de executie.

Citește și:

Am crezut ca nu sunt iubita, ca Dumnezeu nu ma iubeste, ca oamenii nu ma iubesc. Eu eram suparata si trista pentru ca cineva imi luase profesia, meseria mea. Sufletul meu urla dupa ceva.

Acum imi pare foarte bine ca nu am reusit. Imi dau cu pumnii in cap si i-am cerut iertare lui Dumnezeu de 300 de miliarde de ori. Este cel mai important proiect din viata mea pana acum si o sa vedeti atunci adevarata fata a Oanei" – a declarat Oana, informeaza Spynews.

foto interior si prima pagina: Facebook

"Sunt HAPPY....iubita de barbatul care merita dragostea mea...si de aceea il Iubesc...ma amuz cand vad cum raman unii ancorati intr-un trecut ,care pe mine ma lasa DUREROS DE RECE:)))...si in care personajele imi par acum atat de MARUNTE,NEIMPORTANTE SI IEFTINE CA SI CARACTER,STIL SAU MANIERE....ma rog,unii par sa traiasca in trecut,eu traiesc in prezent si bine fac:))))...ACUM STIU CA POT SI AM AMBITIA de a face lucruri MULT MAI IMPORTANTE si mult mai durabile decat desuetele aparitii care sa le aduca rating" - este cel mai recent mesaj postat de Oana Zavoranu pe contul personal de Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.