Este la mii de kilometri distanta de casa si nu isi permite sa vina in tara pentru parastasele mamei sale. Monica Gabor a facut tot posibilul sa mentina traditia chiar si peste hotare, unde a organizat un parastas in memoria mamei sale, Veronica Bulai.

Monica si-a invitat prietenii la biserica din Santa Monica, Statele Unite, pentru cateva rugaciuni pentru sufletul mamei sale. Imediat dupa slujba, Moni si-a dus invitatii la un restaurant de lux, unde i-a servit cu mancare aleasa.

MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO

Fosta sotie a lui Columbeanu a tinut mortis sa multumeasca tuturor persoanelor care au ajutat-o sa treaca peste aceasta perioada dificila si i-au oferit sfaturi de incurajare:

“Multumesc din inima tuturor prietenilor care s-au rugat impreuna cu mine pentru linistea mamei mele iubite. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti si sa ne aiba in paza. Multumesc pentru incurajari. Va iubesc.” – scrie Monica pe pagina sa de Facebook.

Asa cum era de asteptat, Moni a postat si cateva imagini nu doar cu poza mamei sale, ci si cu invitatia la biserica si mancarurile servite la restaurant.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: