Setari Cookie-uri

Teo Trandafir, din nou pe masa de operatii!

Teo Trandafir, pe mana medicilor.

Simpatica prezentatoare de la Kanal D s-a saturat sa fie durdulie. Potrivit unor surse Click!, Teo (45 de ani) se va opera in perioada urmatoare la stomac, pentru a-l micsora si a slabi, astfel, repede.

Vedeta care prezinta „Teo Show" a recunoscut, marti, in exclusivitate pentru Click!, ca este adevarat. „Am in perspectiva sa fac aceasta operatie, probabil anul viitor. Deocamdata plec in Israel, impreuna cu niste artisti", a spus Teo, pentru Click! Vedeta va intra de vineri seara in concediu, caci la 20 decembrie prezinta ultima editie din acest sezon a emisiunii care ii poarta numele la Kanal D.

Teo s-a decis sa faca aceasta operatie, desi a avut mari probleme de sanatate in trecut, care i-au pus viata in pericol.

foto interior si prima pagina: Facebook

La inceputul lui 2011 a fost diagnosticata cu pancreatita acuta, boala pe care a facut-o tot din cauza regimurilor de slabit, si a fost operata de trei ori. In plus, problemele par sa fi revenit. In septembrie, lui Teo i s-a facut rau din cauza unei diete. Vedeta a explicat in emisiunea ei de la Kanal D care au fost motivele pentru care a ajuns la spital.

Citește și:

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.