Setari Cookie-uri

Inna, mesaj DUREROS: "Mi-e mila de mine! Ajutati-ma, va rog!"

Nu ii vine sa creada ce i se intampla.

Cantareata Inna a postat recent pe contul sau de Facebook un mesaj destul de dureros, cu privire la viata ei. Vedeta a fost in vizita la copiii de la etajul 5 al Spitalului Marie Curie, sectia pedriatie – oncologie.

Artista a fost invitata pentru a canta colinde alaturi de copiii bolnavi din spital:

Eu, personal, am venit cu mana goala… dar cu sufletul plin…

Dupa ce am facut poze cu toti cei care si-au dorit, am invitat, stingherita, pe toata lumea, (parinti, copii si cadre medicale), in mijlocul sectiei. Voiam SA CANT! Doamne, ce scurt, dar lung a fost momentul in care Claudiu a dat tonul de chitara, iar Octav l-a urmat entuziasmat.” – scrie Inna.

Acela a fost momentul in care Inna a realizat ce inseamna cu adevarat fericire si cum este sa iti traiesti copilaria in spital.

Pe seara am ajuns acasa si o serie de dezamagiri la adresa mea nu mi-au dat pace pana cand am adormit… Am inceput sa ma gandesc la faptul ca dintre mine si ei … EU sunt cea slaba, EU sunt cea mai neajutorata si eu sunt prima care de nenumarate ori, renunta la lupta… EU sunt cea care ma trezesc in majoritatea diminetilor nemultumita de cum imi sta parul, iar daca trebuie sa astept la semafor de doua ori, ma enervez. Mi-e mila de mine insami… Ei sunt exemple pentru mine si as face bine sa le cer autografe cat mai am timp…

Citește și:

Auziti-ma, va rog!” – este finalul emotionant al mesajului scris de artista.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.