Kim Kardashian este pe prima pagina a ziarelor de scandal din intreaga lume. Vedeta este acuzata de faptul ca ar face orice pentru ca fiica sa fie “perfecta”. Aceasta a postat recent pe contul persoanal de Instagram o fotografie cu baby North.

Fanii au observat o schimbare in zona sprancenelor. Daca inainte North avea sprancenele unite si extrem de dese, iata ca acum sprancenele micutei au suferit cateva modificari: in primul rand nu mai sunt unite, parul dintre sprancene disparand in totalitate.

Asa arata Baby North inainte de tratamentul de infrumusetare

Dintre cei aproape 12 milioane de fani de pe Instagram, numerosi i-au lasat comentarii rautacioase in care o acuza ca si-a pensat fiica de numai sase luni pentru ca avea sprancenele “stufoase” si “unite”.

Asa arata Baby North dupa pensare

Asa cum era de asteptat, Kim Kardashian a iesit in apararea sa, spunand ca nu ar face asta acum, ci peste cateva luni:

Voi chiar credeti ca as pensa sprancenele fiicei mele la varsta asta? Ar trebui sa astept sa implineasca cel putin 2 ani! Glumesc!!! Este bolnav ca oamenii sa creada ca as pensa sprancenele fiicei mele. North are niste sprancene groase, naturale si incredibile.” – este mesajul lui Kim Kardashian.

foto interior si prima pagina: Instagram

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: