Setari Cookie-uri

Teo Trandafir, in pericol?! Ce a patit vedeta?

Teo Trandafir, de urgenta la spital.

Cand a auzit ca fiica lui a trecut din nou printr-o operatie, lui Ion Uta i s-au inmuiat picioarele. Medicul brailean a primit destul de greu vestea ca Teo Trandafir a apelat la cutit pentru a-si micsora stomacul. „Teo nu trebuia sa se opereze!", ne-a spus acesta, motivand ca organismul ei este destul de slabit dupa ce, in 2011, a trecut printr-o cumpana.

In urma cu trei ani a fost cu un picior in groapa, din cauza unei pancreatite acute provocate de diete severe. De-atunci, Teo Trandafir (45 de ani) a uitat experienta tragica prin care a trecut, a lasat deoparte regimul si a ales ultima varianta pentru a avea o silueta trasa prin inel. Simpatica prezentatoare de la Kanal D a urcat din nou pe masa de operatie, saptamana trecuta, cand a apelat la o interventie de micsorare a stomacului. Desi toti prietenii si apropiatii vedetei stiau de aceasta operatie, tatal vedetei nu avea nici cea mai vaga idee despre ce urma sa faca fiica sa.

Citește și:

Ion Uta a aflat, din ziarul Click!, ca Teo a ajuns de bunavoie si nesilita de nimeni la cutit si, pus in fata faptului implinit, acesta nu a avut ce sa mai faca decat sa-i ureze sanatate. Medicul brailean a marturisit ca este impotriva acestei operatii.

Mi-au tremurat picioarele de frica. Nu stiam ca se va opera. Daca aflam mai din timp, as fi sfatuit-o sa renunte la idea asta. Nu trebuie sa supui organismul slabit unei interventii de acest gen, mai ales dupa ce a suferit de pancreatita severa si era sa moara", a spus, ingrijorat, medicul Ion Uta. Resemnat cu situatia, acesta si-a sunat copilul sa afle starea lui de sanatate.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.