Setari Cookie-uri

Stirea zilei: Divorteaza Justin Timberlake?

Justin Timberlake si Jessica Biel, probleme in casnicie.

Cuplul Justin Timberlake - Jessica Biel se confrunta cu noi probleme in casnicie, speculatii referitoare la divortul celor doi aparand in presa in urma acuzatiilor de infidelitate cu care s-a confruntat cantaretul american, potrivit site-ului inquisitr.com, informeaza Mediafax.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

"Justin si Jessica se cearta din cauza lungilor absente ale acestuia in turnee, a refuzului sau de a intemeia o familie si a presupuselor sale legaturi cu alte femei. Chiar daca el spune ca nu a inselat-o, ea este extrem de suspicioasa si vrea sa stie ce anume poate folosi la proces impotriva lui daca se va ajunge aici", a declarat o sursa pentru revista OK!.

De asemenea, Jessica Biel isi doreste copii, desi sotul ei ezita inca in aceasta privinta, iar absenta actritei in timpul aparitiei lui Timberlake la emisiunea "Saturday Night Live" a alimentat de asemenea speculatiile conform carora cuplul s-ar confrunta cu probleme serioase in casnicie, desi cei doi au infirmat declaratiile din revista OK!.

Citește și:

Jessica Biel si Justin Timberlake s-au logodit in timpul vacantei de Craciun din 2011 si s-au casatorit pe 19 octombrie 2012, intr-o ceremonie restransa, care a avut loc in Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.