Setari Cookie-uri

Tragedie: Secretul DUREROS al Mihaelei Radulescu! Vedeta trece prin momente groaznice!

Veste trista pentru Mihaela Radulescu si Dani Otil.

Se considera o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si personal. Are un copil de care e mandra, un iubit cu care se potriveste, duce o viata linistita la Monaco, iar afacerile ii merg din plin. Totusi, un singur aspect le umbreste relatia idilica: nu vor putea avea copii.

foto interior si prima pagina: Facebook

Sunt foarte mandra de fiul meu, Ayan (10 ani). Este cel mai bun copil, e primul din clasa. S-a obisnuit la Monaco, acum, pentru el, acolo este «acasa»", a declarat Mihaela Radulescu marti seara, la un eveniment de promovare a iaurtului a carei imagine a devenit recent. Si despre cealalta persoana importanta din viata ei, Dani Otil, vorbeste cu ochii stralucind de fericire.

"Ultima mea bucurie a fost sejurul de patru zile pe care am reusit in sfarsit sa-l avem impreuna. Chiar daca mi s-a pierdut valiza, chiar daca am stat 8 ore in aeroport in Istanbul, daca la celalalt capat al drumului a fost el, a meritat din plin". Cu toate acestea, diva nu se gandeste nici la o noua casatorie, nici la copii cu omul iubit.

Citește și:

Am citit prin presa ca am primit inelul de logodna, ca ma marit... Nici vorba! Ne e bine asa. De ce sa schimbam ceva ce merge bine?! Un bebelus, din pacate, nu va veni, pentru ca problemele de sanatate nu-mi permit", a mai dezvaluit Mihaela Radulescu.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.