Setari Cookie-uri

Foto: Kim Kardashian CHELESTE! Cum arata parul ei acum?

Kim Kardashian are probleme grave cu caderea parului.

Si-a lasat fanii fara cuvinte datorita slabirii rapide imediat dupa nastere. Dar iata ca dieta extrema pe care a urmat-o pentru a reveni la formele care au consacrat-o a avut un impact destul de mare asupra parului vedetei.

Iubita lui Kanye West a fost surprinsa de paparazzi la un salon de infrumusetare din Los Angeles. Aceasta avea parul strans intr-un coc neglijent, lasand sa se vada scalpul - parul sau, odata bogat si plin de vitalitate, parea mai subtire si mai rar ca niciodata.

Tatiana Karelina, experta in extensii de par, a declarat pentru Dailymail ca motivul principal al caderii parului lui Kim Kardashian este dieta severa urmata imediat dupa nastere:

"Kim a vrut sa slabeasca rapid, asa ca a urmat o dieta fulger. In cateva luni de la nastere aceasta a slabit enorm. Dieta rapida a cauzat caderea parului. Acum ea are zone in care parul lipseste cu desavarsire. Se pot vedea acele locuri, iar parul este vizibil mai subtire." - a marturisit expertul Dailymail.

Citește și:

Se pare ca si extensiile pot cauza caderea parului.

Asa arata parul lui Kim Kardashian inainte de a ramane insarcinata

"Nasterea si slabirea rapida au fost factori principali care au declansat caderea si subtierea firului de par. Pentru a ascunde aceasta problema Kim a optat pentru extensii. Acestea, purtate o perioada lunga de timp, dauneaza firului de par.", a adaugat Tatiana Karelina.

Extensiile trag de parul natural, rupandu-l de la radacina si de cele mai multe ori acest proces afecteaza zona din fata a scalpului sau cea de la ceafa.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.