Setari Cookie-uri

Foto: Adio, blond! Miley Cyrus s-a vopsit roscata!

Miley Cyrus, schimbare radicala de look.

Miley Cyrus a hotarat ca este timpul pentru o schimbare radicala. Cantareata a renuntat la parul blond pentru o nuanta de roscat.

Asa arata inainte!

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Este pentru prima data cand Miley isi schimba culoarea parului, aceasta fiind blonda inca din adolescenta, cand juca rolul care a facut-o celebra, Hannah Montana.

Artista a acceptat provocarea hairstylist-ului si a fost de acord cu o schimbare radicala de look. In noul numar al revistei LOVE, Miley este roscata si mai rebela ca niciodata!

In timp ce Miley Cyrus continua sa fie fata rea de la Hollywood, iar cariera sa este in plina ascensiune, viata sentimentala este praf: aceasta a fost parasita de Liam Hemsworth, barbatul cu care trebuia sa se marite, printr-un SMS.

Actorul a fost rusinat de show-ul facut de fosta iubita la gala MTV Video Music Awards, asa ca a decis sa ii dea papucii… chiar inainte de nunta.

Nu a trecut mult timp de la despartire (doar cateva saptamani), iar Liam si-a gasit alinarea in bratele unei tinere superbe. Aceasta se numeste Eiza Gonzales, seamana cu Miley (varianta Hannah Montana) si este superba.
Cei doi au fost vazuti de mai multe ori impreuna, iar surse din anturajul lui Liam spun ca barbatul a si uitat de Miley.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.